Tulevia tapahtumia 2019

Liikuntapaikkamessut järjestetään 27.–28.3.2019, Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa

Toivotamme tervetulleiski liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaiset. Tapahtuma tarjoaa messuvieraille monipuolisen läpileikkauksen liikunta- ja hyvinvointialan palveluista. Tämän lisäksi, haluamme messuvieraiden sekä näytteilleasettajien nauttivan vilkkaasta ja sporttisesta ohjelmasta kaikki messupäivät!

Lue lisää…

FIBO 4.-7. huhtikuuta 2019 Köln, Saksa

FIBO valtaa jälleen Kölnin messukeskuksen kymmenen hallin voimin, kun liikunnan ja hyvinvoinnin ammattilaiset kokoontuvat esittelemään alan merkittävimpiä trendejä ja uusimpia tuulia. Viime vuonna paikalle saapui yli tuhat näytteilleasettajaa inspiroiden yli 150 000 kävijää. Suurimmat ammattilaiskävijäryhmät edustavat kunto- ja hyvinvointikeskuksia, mutta paikalle saapuu sankoin joukoin myös mm. jakelijoita, fysioterapeutteja, liikunnanohjaajia sekä personal trainereita. Ammattilaisten lisäsi tavoitat FIBOssa tehokkaasti myös kuluttajat, joita on vajaa puolet kokonaiskävijämäärästä.

FIBO ei jätä ketään kylmäksi – laaja teemavalikoima, monipuolinen oheisohjelma sekä ainutlaatuinen ilmapiiri pitävät siitä huolen. Lisäksi FIBOn maksuttoman matchmaking-palvelun avulla löydät sopivat kumppanuudet ja voit varata tapaamiset messuille jo ennakkoon.

Messujen teemoja

• Kuntoiluvälineet, kuntosalilaitteet, functional training
• Fysioterapia & kuntoutus
• Kauneus & konsultointi
• Ryhmäliikuntakonseptit, vaatteet ja asusteet, urheiluravinteet & ravintolisät
• FIBO POWER: bodybuilding-yleisölle suunnatut vaatteet, asusteet, proteiinivalmisteet, kymmeniä lavashow’ta
• FIBO Academy: liikunta-alan ammattilaisten oheisohjelmaa eri teemoin

SKY jakaa taas vapaalippuja FIBO2019 -tapahtumaan (arvo 64€)! Aktiivisalla APT:llä on ennakkotilausoikeus.

Mikäli olet SKY:n jäsen tai löydyt APT-hakemistosta, tilaa vapaalippusi TÄSTÄ